Om

Nu ska vi lära känna varandra lite snabbt. Jag är hon, född -75, som du kan se traska runt i joggingbyxor med kameran över axeln och med två hundar i släptåg. Hundnörd och fotonörd alltså, det är jag! Och det är så de flesta foton kommer till, på mina hundrundor. I naturen kan jag strosa runt hur länge som helst, älskar årstiderna med dess olika skiftningar. Hittar nya motiv och nytt ljus hela tiden, så mina rundor drar lätt ut på tiden… och vad jag hittar därute tänkte jag visa här.

Rundorna är lätta att variera här med havet, skogen och landsbygden nära inpå. Onsala, som jag för tolv år sen inte visste fanns och som jag nu inte kan tänka mej att lämna, är fantastiskt fint! Här bor vi, min man och jag med våra två barn födda -98 och -02 och vi jobbar även här ute. Vi tog över något fallfärdigt som håller på att förvandlas till det vi såg framför oss då för fem år sedan. Något som fortfarande inte är färdigt, men på god väg att bli! Att vara egen blir ju ett sätt att leva och för egen del är mina rundor med hundarna och kameran som en motpol till det där. Något som ger näring och som gör att jag får mer energi, och som jag ska försöka förmedla till er som vill, genom mina bilder.

Välkommen!

Johanna

 

 

 

 

 

 

 

8 Responses to Om

 1. Katarina says:

  Vilka helt fenomenala upptäckter du gör, jag blir fylld av avund när jag själv sitter i mitt pendlartillgbgekorrhjul….tiden…
  Men så helt otroliga bilder, du borde ha en utställning!!! Nästa år i sjöfartsmuseet!!!! Jag kommer garanterat, eller utomhus nere vid hamnen:.)

  • Johanna says:

   Oj TACK Katarina, vilka fina ord… betyder jättemycket för mej! Om jag kommer så långt som till en utställning nån gång känns det skönt att veta att du kommer och stöttar!
   Stor kram

 2. Krister Lindkvist . says:

  Du har en förmåga över det vanliga Johanna . Du kan förmedla känslor med din kamera . Du mästarinna att hantera ljuset för att göra din konst unik . Har blivit helt tagen av ditt sett att förmedla det unika du visar upp . en mästarinnas förmåga . Hälsningar Krillan 54 .

  • Johanna says:

   Otroligt fina ord Krillan, undrar om det verkligen är om mej du skriver så..
   Vilken feedback att få höra det om sina bilder, blir så glad att du ser något mer i dom! Tusen tack!
   Kommer återkomma till denna hälsning och läsa igen och igen..

   Jättekul att du hittat hit, hoppas vi ses igen! :-)
   Ha det gott!
   /Johanna

 3. Magdalena Widegren says:

  Hej! Så har jag hittat till din blogg också! Den bokmärker jag och kommer att följa! :) Ha det så bra på dina fotorundor! /Magdalena

  • Johanna says:

   Vad kul!! Välkommen, hoppas du ska trivas!!
   Uppdaterar lite mer sällan denna fina årstiden, men ökar förmodligen till hösten igen. Men vad skoj, då ses vi! :-)

 4. Clas Gustafson says:

  Hej Johanna!
  Det är så roligt att se på dina bilder de inspirerar mig du bra på att utnyttja det där fina stämningsljuset när jag ser dina bilder undrar jag vad jag hållit på med i alla år
  och det är så lätt att sätta ord på dem.
  Med vänligaste hälsningar Clas Gustafson.

 5. Johanna says:

  Underbara rader Clas, och tänk att du hittar inspiration genom mina bilder, det bästa man kan få höra! :-)
  Hoppas du vill kika in här då & då och lämna en liten hälsning!
  Önskar en fortsatt fin midsommarhelg,
  med vänlig hälsning, Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*