En evighet sen

Det är en hel evighet sen sist så nu blir det extra kul att träffa er igen! Som jag har väntat på att det gråa tunga ute ska lätta, bara för en stund så jag kan fånga något, komma igång igen. Gissa om jag blev glad igår och skyndade mej ut när det faktiskt var lite ljust på dagen, när var det det senast? En evighet sen.

En bild till er och en riktigt glad Johanna som känner att hon är på gång igen – äntligen! Hoppas ni också är det! :-)

DSC05172 kopia 2

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to En evighet sen

 1. Livsnjutaren says:

  Hej där! Long time no see;-) Har varit borta från bloggvärlden en god stund jag också. Det blir så ibland när tankarna är på annat håll. Eller när skallen är så proppfull att det nästan blir för trångt när de små stackars tankarna ska ut…;-) Välkommen tillbaka! Underbar bild! Nattinatthälsningar från Bergen

  • Johanna says:

   Halloj! Gott att höra från dej igen, hoppades såklart att du skulle vara kvar :-)
   Ja du, det känns som du har haft liknande bekymmer som jag. Hur får man ner vettiga ord om skallen är proppfull? Och hur tar man kort när hela världen är grå?? Verkar som det ljusnat för båda nu då 😀
   Kram!

 2. Joke says:

  Härligt att du är på G igen. Syrran var begeistrad i dina bilder

 3. Bosse Lidén says:

  Jag trodde att du hade gått vilse i en västkustdimma. Pust. Skönt att se att du är tillbaka. 😉 Inser att vädret på hemmaplan inte varit så plåtvänligt de sista veckorna.
  Kram. Ps. Bosse Lidén heter jag.

  • Johanna says:

   Nä men tjenare Bosse, har vi setts förr? Lidén sa du? Låt mej tänka.. är det månne han som alltid har så mycket roligt att berätta, särskilt om pinsamma händelser jag ofta skrattar högt åt, och som bor långt neråt i landet? Isåfall är jag väldigt glad att ha dej tillbaka här 😀

 4. Vi finns kvar ;-). Och roligt att du är tillbaka, har saknat dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*