En annan del av Sverige

Den småländska skogen med gläntan och sjön byttes mot sädesfält och vallmo och hav. En annan väldigt vacker del av Sverige där vi gjorde små stopp för att fika och kika. Glivarp, Skillinge och Brantevik och en liten sväng till Simrishamn och Kåseberga. Resten får vi ta en annan gång :-)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to En annan del av Sverige

 1. Bosse Lidén says:

  Jag var tvungen att se om bilderna som jag såg igår och visa dem för Solveig. Den gröna insekten på muggen fångade min uppmärksamhet extra denna gång.
  Du har fångat Österlen på ett bra sätt. Ale Stenar är verkligen en av mina favoritplatser i Sverige i rätt väderlek. Nu har vi bott här i två år. Fortfarande har vi inte åkt dit med fikakorgen och filten för att få uppleva solnedgången. Det kommer… Du är proffsig både på närbilder och ”fjärrbilder”. Kram

  • Johanna says:

   Det var vårt andra besök på Ale Stenar, och jag håller med dej om att det är en speciell plats. Så mäktigt där uppe! Att stanna till solen går ner har vi också kvar :-)
   Tusen tack för värmande ord, då fortsätter jag med bloggen ett tag till! :-)
   Kram

 2. Joke says:

  Jag säger bara ojojojojoj vad fint, vilka bilder!!!

 3. åse says:

  Men Åh så vackert, underbara Österlen mitt paradis på joden. Så vackra bilder. Kram

 4. Livsnjutaren says:

  Mästerfotografen igång igen. Underbart ögongodis som man kan vila i länge länge…. Kram

 5. Linn says:

  Som små – eller varför inte stora – konstverk. Monet hade uppskattat dessa. Tycker extra mycket om de två sista bilderna. Önskar jag kunde knäppa med fingrarna och teleportera mig till den solskensprydda vallmoklippan…

  Kramar

 6. Så fantastiska bilder du tar! De tar andan ur mig, verkligen! Sverige är fantastiskt!
  /Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*