Vi har det bra!

Vi njuter och har det bra! Hoppas ni gör detsamma :-)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Vi har det bra!

 1. åse says:

  Njuta och ha det bra det är ljuvligt. Kram

 2. Bosse Lidén says:

  Det är klart man gör. Fast de där turistmyrorna kryllar verkligen överallt i stan. Vi tog en kaffe latte på ett mysigt nyöppnat ställe i ny regi, på underbara Nya Promenaden, för att varva ner och studera vimlet, innan vi fortsatte hemåt på cyklarna. Nu vandrade jag in på Blogglandia och fick njuta av dina bilder. Sommarkram

  • Johanna says:

   Härligt att höra! Ja vi såg en skymt av myllret när vi passerade din stad, många är det som vill ta del av allt det vackra på er kust! Denna gången höll vi oss runt Simrishamn ett par dagar, och så fint det är! Kommer bilder i nästa inlägg :-)
   Nu blir det bara småutflykter under de närmaste dagarna, börjar jobba igen på tor. Ha det!
   Kram

 3. Livsnjutaren says:

  Härliga njutningsbara bilder som vanligt. Du, vännen? Jag hade en fråga till dig, det gäller ett skrivprojekt men jag har varken lust att fråga här eller få svar i en bloggkommentar -till allmän beskådan. Kanske kunde du skicka din mailadress till siotiumest@gmail.com så jag kan ta kontakt den vägen? Absolut inte något farligt, vill bara be om ett slags tillåtelse…;-) Ha en fin kväll! Kram

 4. Åh, så fint! Kraaam!

 5. Linn says:

  Härliga droppar på blåklockan och totalt färgchock (positiv sådan!) av bild nummer två. Fortsätt att njuta och ha det bra i sommaren. Kramar!

 6. Sandra says:

  Här njuter vi av sommaren till max!
  Halvön har bjudit på en härlig sommar-so far!

  Kram Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*