En ny kompis

Vi är tre nyfikna som sitter på huk och stirrar in bland grässtråna. En svart skalbagge med röd kant runtom, en sån har vi aldrig sett förut, vad spännande! Molnen gör ett jättejobb idag för att mota bort solen och något badväder är det inte. Men det är sommarlov och första dagen på semestern och vi hittar en ny liten kompis som vi måste leta upp i stora djurboken :-)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to En ny kompis

 1. Helt ljuvliga bilder!! Jag kan inte fatta hur du hittar alla djur och blommor att fotografera… himla kul att kika in här!

  • Johanna says:

   Oooo, tack snälla! :-)
   Bara att sätta sej på backen såhär års, eller i en buske 😉
   Glad att du blir glad!

 2. Bosse Lidén says:

  Håller med förgående skrivare. Här är alltid roligt att kika in. Önskar dig en trevlig semester. Kram Bosse

  • Johanna says:

   Kul att höra, Bosse, och tack! Semestern flyter på och vi njuter för fullt av ledighet och just nu ljuvligt sommarväder!
   Kram :-)

 3. Livsnjutaren says:

  Vilka fantastiska bilder du bjuder på. Jag har inte varit inne på ett tag och det var massor att njuta av. TACK! Du är så otroligt duktig med kameran. Jag blir rätt och slätt glad av att besöka din blogg. Nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter ett skönt sommarlov. Vi hörs snart. Kramar

  • Johanna says:

   Välkommen tillbaka, va roligt att du är här igen! Ser fram emot att kika in hos dej nu, härligt att höra att du haft ett skönt sommarlov! Här njuts det för fullt av detsamma :-)
   Kram!

 4. åse says:

  Undrar vad de är för en, den lilla gynnaren, vacker är den i alla fall. Sommar, sol och semester en lisa för både kroppen och knoppen. Kram

  • Johanna says:

   Visst är den fin! MEN vi har inte hittat den någonstans, så har inget namn på den. Just nu så härligt med sol och värme, och i det närmaste ska jag visa en alldeles extra fin kväll.
   Ha det!

 5. Vilken fin text till bilderna! Den känns som inledningen till en bok om naturen, för barn och vuxna tillsammans =)
  Kram!

  • Johanna says:

   Tycker du? Tänk att få ge ut en naturbok.. och särskilt en för både barn och vuxna, det hade varit skoj! :-)
   Hoppas ni har det bra i värmen allihop!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*