Nu grönskar det!

Så mycket på en gång att man nästan inte hinner med. Underbara maj!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Nu grönskar det!

 1. Vilka härliga bilder!! De kommande veckorna och månaderna är ju som julafton för dig :-) Sååå många godbitar man säkert kommer att få se!! Ha det riktigt gott!

  • Johanna says:

   Nu har jag svårt att hinna med, allt kommer verkligen på en gång denna vår! :-)
   Bara att njuta och försöka vara mitt i allt så mycket det går!
   Ha det gott du med!

 2. Bosse Lidén says:

  Där är du. Du får inte försvinna hur som helst. :) Inte i maj. Ibland måste jag vara hemma från egna utflykter. Då vill jag ha möjlighet att se härliga bilder på ex. denna blogg. Men den som väntar på något gott… 😀

  • Johanna says:

   Haha här är jag! :-) Ska försöka att inte göra om det. Inte i maj iallafall 😉
   Skönt att du inte gav upp mej trots det långa uppehållet!

 3. Livsnjutaren says:

  Vet du vad, vännen? Ibland är det nästan som om dina fantastiska bilder är vackrare än verkligheten. Eller så är det kanske så att du får fram den på ett nytt vis, får oss att komma närmare och uppleva dess skönhet på ett annorlunda sätt… Kram till dig och riktigt trevlig pingsthelg!

  • Johanna says:

   Oj. Kom av mej helt av dina fina ord. Vad ska jag säga?
   Så glad jag blir, känns så bra att kunna dela med mej av allt det ljuvliga därute och dina ord kommer värma länge! :-)
   Kramar till dej, hoppas din helg var lika bra som min!

   (Var på liten utomlandstripp tor-sön, kanske visar jag något därifrån som är väldigt långt från vad jag upplever varje dag.. stora båtar, enarmade banditer, croissonter, sol, rosé.. vill du gissa? 😉 )

 4. Ja, håller med! Naturen har fullständigt exploderat och det är så otroligt vackert överallt att jag blir alldeles galen i mina försök att insupa allt på en och samma gång! Tur då att du har fångat bitar av den på bilder för oss att njuta av!
  Stor kram

  • Johanna says:

   Exploderat var ordet och jag gör mitt bästa för att hinna med! :-)
   Helt enkelt alldeles alldeles underbart!
   Har några på gång från rundan imorse, daggvått gräs och friska dofter, mmmm..
   Kram!

 5. åse says:

  Underbara maj och underbara bilder.Ljuvligaste månaden när naturen tar fart och förändras för varje dag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*