Grå vecka

Efter den fina morgonturen på Utholmen i måndags har det bara varit grått. En vända med kameran mitt i veckan men lyckades inte fånga gråvädret så som jag tänkt mej då, men några bilder från i morse med en aningens mer ljus än de senaste dagarna visar jag. Från skogen fick två mini-minigranar följa med hem och jag återvänder i det närmaste för jag hittade både fint blåbärs- och lingonris på ett ställe jag inte gått på förut. En månad till jul och den ska smygas in lite i taget. :-) Nu blir det helg och den kommer spenderas på en plats söderut. Önskar er alla en härlig helg och en förhoppning om mer ljus!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Grå vecka

 1. Annelie says:

  Åh så härligt! Mini-granar och annat kul från naturen är ju sååå härligt i inredningen! Naturmaterial gör det hela lite mjukare på något sätt :-) Jättefina bilder! Det ser inte ett dugg ut som tråkigt väder… jättefint! Ha en go fredagskväll!

  • Johanna says:

   Som sagt, aningens ljusare denna morgonen :-)
   Minigranarna på plats i glasvaserna, visst är det fint att ta in naturen, speciellt så här års. Får ta en sväng tillbaka sen för riset :-)
   Tack, önskar dej detsamma, en go fredagskväll!

 2. Sandra R says:

  Nära, magiskt, sagolikt. Ha en riktigt fin helg och glöm inte kameran.
  Kram, från en liten del i södra Skåne där solen skinit ner på oss idag.

  • Johanna says:

   Tack va snäll du är :-) Ljuset fanns där en kort stund, men nu önskar jag lite mer till helgen. Kanske det kommer hit till Skåne där jag också befinner mej?
   Fin helg önskar jag dej med!
   Kram

 3. Åse says:

  Vi behöver allt ljus vi kan få , så tittar man in här och genast känns allt så mycket lättare när man får njuta lite ! Kram

 4. BeA says:

  Hoppas ni haft det bra!
  Kraaam BeA

 5. Linn says:

  Tänk, vi klampar omkring här i världen, oftast helt ovetandes om den lilla miniatyrvärld som finns och pågår under våra fötter och runt omkring oss. Just mossor och lavar tycker jag är så fascinerande att titta närmare på. Hoppas att helgen varit bra och att veckan startat i harmoni :-) Kram!

  • Johanna says:

   Tänker också på det ibland och speciellt när man kommer så nära som man gör med macrot. Visst är det häftigt! :-)
   Helgen var jättebra, hälsade på syster och hennes lilla familj samt min mamma i Malmö. Alltid lika mysigt att träffas, speciellt lille systersonen som hade börjat prata massor nu :-)
   Hoppas din helg också var bra!
   Kram

 6. Åh, du har gjort det igen! Så vackert! Jag tänker på dina bilder när jag går i skogen :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*