Var det bara jag som såg?

Färgen på himlen medan vi dricker morgonkaffet får avgöra vilken runda jag tar idag. Jag får lite bråttom ner till havet, tänker att jag inte får missa något och halkar till ett par gånger  på den hala vägbanan. Där nere ligger vattnet spegelblankt och det är fullkomligt stilla. Står på piren med det stora blå framför mej och norrut, åt motsatt håll kommer ett område med moln in och skymmer solen. Det uppstår magi för en stund och jag börja gå söderut längs stranden. Vilket skådespel! När jag viker av och beger mej hemåt är det över, och jag undrar var det bara jag som såg?

Ha en riktigt fin helg alla! Och stort tack till er som lämnar en liten hälsning, det blir jag jätteglad för! :-)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Var det bara jag som såg?

 1. Dolores says:

  Så fina bilder på himlen.
  Jag såg det magiska ljuset på väg till jobbet och tänkte att nu skulle jag haft tid att stanna och fotat lite.
  Över inre delen av fjorden vid Forsbäck steg solen upp samtidigt så var det lite sjörök från vattnet som steg och så vart det vindstilla.
  Tänkte på dig och att du är säkert ute och fotar nu :))
  Kram// Dollan

  • Johanna says:

   Härligt att du också såg! :-)
   En sån morgon fyller man på med energi så det räcker hela dan!
   Kram Johanna

 2. Åse says:

  Magiskt lite trolskt och fantastiskt vackert ! Ha en fin fredag ! Kram

 3. Sandra R says:

  När molnen flyter så där på himlen blir det mer magiskt än vanligt.
  Ha en fin helg!

 4. Joke says:

  Vackert är ordet för dessa fantastiska bilder! Njuter!

 5. Åh! Tack Johanna för all inspiration!

 6. Piccolacasa says:

  Fantastiskt fint fångat! Jag har suttit och bläddrat igenom de inlägg jag inte läst och försökt sätta fingret på varför jag gillar dina bilder sååå mycket och nu vet jag! Passion! Dom utstrålar så otroligt mycket passion och det är underbart! Keep up the good work! kram!!

  • Johanna says:

   Oj vad glad jag blir för det du skriver, så fina ord! Passionen finns där definitivt och att det lyser igenom är ju fantastiskt roligt! :-)
   Tack för ditt pepp – stor kram till dej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*