Frost

Äntligen en frostig morgon! Spelar ingen roll att händerna var stelfrusna och knäna blöta när jag kom hem, jag fick en stund med frost och sol på morgonen och det är ju så vackert! En kille som alltid är så charmig på rundan får ni träffa här också, en som vi skämmer bort med en och annan morot emellanåt.. Han är så söt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Frost

 1. Dolores says:

  Han var söt din lille vän och jag förstår att han får en och annan morot.
  Men sista bilden gillar jag extra mycket :)
  Kram // Dollan

  • Johanna says:

   Visst är han! :-)
   Jag såg bara ett hjärta hänga och dingla, såg du också det? Kul att den blev din favorit!
   Kram

 2. Linn says:

  Min favorit är bild nummer två. Det ser ut som nåt jag skulle vilja smaka lite på :-)

 3. Åse says:

  Härlig frostig morgon och, härligt med en morots ätande liten vän !

 4. BeA says:

  Tack för ögongodis!!
  Nu klarar jag mig ett tag <3
  kram BeA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*