En av alla de där rundorna…

Undrar innan jag går ut om jag kommer hitta något att fota och isåfall vad. Är ljuset bra, är det inte lite för mörkt? Har jag inte redan sett allt på den rundan som finns att se? Efter att ha fått mycket vackert serverat på semestern i form av fina planteringar, fantastiska sagohästar och snyggt upplagda cafémackor måste jag nu själv leta motiv på stigar jag gått tusentals gånger. Och det är ju detta jag gillar, att bli överraskad av något som vid första anblick inte ser så mycket ut för världen men som när man tittar lite närmare i själva verket bildar ett eget litet universum. Iallafall i min värld. Och på en av alla de där rundorna blir jag återigen påmind om att det är det lilla som egentligen är det stora…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

18 Responses to En av alla de där rundorna…

 1. Anna says:

  (tack)

 2. Vilka fantastiska bilder! Vilken skärpa och vilket ljus! Helt fantastiskt, tur du tog med kameran!
  Tack för din hälsning!
  Kram Helena

  • Johanna says:

   Tack Helena, vad roligt att du tycker bilderna blev SÅ bra, gläder mej att höra:-)
   Hoppas allt är bra med dej!
   Kram

 3. Linn says:

  Mycket vackert skrivet och beskrivet. Det finns så mycket i vår absoluta närhet som är väl värt att förevigas, men vi blir lite blinda för det ibland tror jag. Mina nuvarande foto-funderingar snurrar kring det där med motiv. Spektakulära motiv är ju tacksamma att fotografera, men just nu går jag igång på bra ljus. Eller fina färger. Och är ljuset magiskt så kan man ju fotografera i princip vad som helst :-)

  Din fjärilsbild är fantastisk. Tistlarna… kanske min nya favoritblomma efter detta!

  • Johanna says:

   Tack Linn, vilka fina ord! Och vad härligt att höra att du tycker samma! Och bra ljus ja, helt overkligt vad det varierar och vad lurad man kan bli när man först inte tror det duger,
   och så en liten skiftning i ljuset och det hela blir magiskt. Och fina färger…ditt senaste inlägg alltså, så vackert!
   Gläder mej extra över att du gillar fjärilsbilden, och tistlarna:-)
   Kram på dej!

 4. Annelie says:

  Sv; ja badat har man inte gjort för mycket…blir lätt så här i sverige tycker jag. Om det förmodan skulle vara varmt och skönt så är maneterna ett problem istället.

  Återigen, vilka underbara bilder!!!!!

  Stor kram

 5. Katarina says:

  Du har blicken för det lilla – och vackra! Mycket snyggt!

  Visst är fotografering en form av mindfullness…jag tycker jag upplever så mycket mer med hjälp av kameran.

  Kram!

  • Johanna says:

   Å men tack, vad roligt att du tycker det!
   Och att vi delar liknande stunder med kameran, härligt att höra! :-)
   Kram

 6. Helenas Hem says:

  Härligt att ha tid och bara gå runt och fotografera!
  Du fångar det lilla så fint på bild också. Härligt att ”krypa” så nära. :)
  Kram

 7. Johanna says:

  Hej där, så himla fina foton, så duktig du är! Kul att du lämnade kommentar hos mig så jag hittade hit;) Kramar

  • Johanna says:

   Hej Johanna! :-)
   Va kul att du tittade in! Och extra roligt att du tyckte om det du hittade här!
   Kram

 8. Åse says:

  Så mycket vackert du fångat på bild !

 9. Joke says:

  Monstret rätt på är favoriten här brrrrr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*