Fikastopp på Huseby Bruk

Innan jag återgår till mina mer vanliga inlägg med blomster och småkryp och sånt tänkte jag bara visa var vi åt blåbärspaj med vaniljsås på hemväg från Stugan. Det var här på Huseby Bruk två mil söder om Växjö och det kan jag rekommendera om man vill ta en paus på vägen och samtidigt upptäcka ett område fullt av historia och fina omgivningar.

Och pajen var jättesmarrig! Intas på Frökens Sommarcafé, tidigare Gamla smedjan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Fikastopp på Huseby Bruk

 1. Emma says:

  Åh vilka mysiga bilder & vilket Café:) Dit skulle jag vilja åka:)

  Kram

 2. Åse says:

  Så härligt och mysigt det ser ut där !

 3. Piccolacasa says:

  Vad fint! Vill åka dit direkt :)

 4. Vad härligt det ser ut! Och mangold är så gott!!!

 5. Fina bilder:-) i mina gamla hemtrakter. Kram Sarah

 6. Sara says:

  Men åh vilka härliga bilder!!!

 7. Helenas Hem says:

  Där skulle jag gärna stanna. Mys!
  Hoppas ni har det bra. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*