Sol, sol, sol!

Fattar inte hur han vågar kasta sej ut från högsta hopptornet på Utholmen, men det är precis vad sonen gör och jag är inte sen att fånga detta på bild. Ser ju onekligen härligt ut,  får kanske prova nån gång? Från första avsatsen, och om det är mindre brännmaneter och om…hrm…eller inte. :-)

På kvällen blev det en tur genom Malösundet med Malön och vi kunde skymta Nidingen en bit söderut. Nidingen är ett skär som ligger ca 1 mil från fastlandet och som blev Sveriges första fyrplats 1645. På fastlandet kunde vi se Mönster, med dess lilla rödvita lotsutkik på toppen och lite längre bort rymdobservatoriet Råö. Någonstans där, på ett litet skär som heter Hästbådan, såg vi de fina sälarna!

Sverige är fantastiskt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Sol, sol, sol!

 1. Åse says:

  Så härligt somriga bilder, ljuvligt skärgårdliv som en film !

 2. Elisabeth says:

  Vilka härliga bilder du tagit :)

  • Johanna says:

   Hej Elisabeth! Vad roligt att du hittat hit, och extra kul att du tycker om bilderna! Glad jag blir!:-)

 3. Sverige är verkligen fantastiskt och nu fick jag se lite vackra klippor som jag längtar till, tack!

  • Johanna says:

   Om man prickar rätt och befinner sej bland detta vackra vid rätt tidpunkt…ja då är det magiskt!

 4. Anna says:

  Om du orkar: vad har du för kamera? Om man inte är superrik – vet du tips på kamera? Ja, jag får väl fråga i affären. Dina bilder är helt underbara. Vet att det inte bara/alls:) hänger på kameran.

  • Johanna says:

   Hej Anna! Tusen tack för din fina kommentar, självklart orkar jag svara! Jag har skrivit lite om kameran under ”Kamera” som du hittar på första sidan.
   Har haft flera kameror före denna eftersom jag alltid älskat att fotografera, men det är först med denna som jag känner att det blir som jag tänkt mej när jag tar en bild.
   Har svårt att rekommendera någon annan, kan för lite för att göra det.
   Hoppas du hittar din kamera snart som du blir nöjd med!
   Mvh Johanna

   • Anna says:

    Tack, igår var en snabb-reaktion:) på denna för mej nyfunna blogg. Ligger i mina favoriter nu. Såg just ”Kamera” längst upp. Härligt att vi får se allt det vackra som finns!! Och att vi tar oss tid att se lite längre. Krama kameran!! Längtar efter min. Ska pussa gammkameran så länge. Hon är söt hon oxå:) Lite skraltig och så där.

 5. Så modigt gjort av honom må jag säga! Dina bilder är ju sååå fanastiska! Kram Nilla

  • Johanna says:

   Visst är det! Jag och dottern tänker kanske testa första avsatsen, men bara kanske..:-)
   Så skoj att du tycker om bilderna!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*