Varning för småkryp!

Ni som inte gillar småkryp blir kanske lite besvikna över detta inlägget, men idag hittar jag och dottern så många olika på rundan att jag bara måste visa dom! Det är en grön gräshoppa som dottern letar upp på ängen när vi hör ljudet av den, olika fjärilar och en metallskimrande spyfluga. En bärfis och bin på vita blommor och ett par filurer jag inte har en aning om vad de heter. Som avslutning och pricken över i en nyckelpiga som vandrar av och an på ett grässtrå och tålmodigt låter sej förevigas. Och så en torkad blomställning nånstans på slutet som får vara med för den är så vacker och som en liten kontrast till alla dessa kryp.

Semestertåget tuffar på i behaglig takt och vi njuter för fulla muggar. Hur har ni det?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Varning för småkryp!

 1. Fantastiska bilder!!!
  Johanna du MÅSTE bara vara med på den rekommenderade sidan så att du visar andra fotografer din superbra bilder!!!
  Om inte annat för att det är så skoj att få feedback av andra på sina bilder. Du ÄR så duktig på kompositioner osv. Går du med tala om det för mig då så jag vet var du finns. Jag har gått med i en sluten grupp som heter Blomster det blir nog mer så småningom men passar bra just nu. Ska bara bli betalande medlem så jag kan visa mer bilder än de 10 som ingår i gratis medlemskapet.
  Kram,kram // Dollan

 2. Annelie says:

  Jag har också tänkt påa tt du borde göra något mer med dina bilder… tryck upp den i storformat, affischer, skicka in till företag som använder bilder… Deny designs som jag tipsade om för ett tag sedan tar in bilder… klicka in dig där. Dina bilder är helt outstanding!!

  • Johanna says:

   Halloj Annelie! Jag som är så nöjd över att jag lyckats få igång en blogg!;-) Tack så mycket för dina otroligt fina ord!!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*