Samspråk med klok dam

Mitt bland björkar och hundkäx någonstans i Småland får jag tillfälle att samspråka med en klok dam. Varför jag inte vet exakt var är för att jag är på väg i  bilen till barndomsstaden och bara lockas av det vackra kvällsljuset och stannar för en kort paus. Inte visste jag då att jag skulle få med mej några kloka ord av denna dam, men hon tar det med ro och när hon sagt vad hon ska vänder hon bara sej om och fortsätter sitt mumsande.

Det handlar om att ta tillvara på stunder som ibland bara kommer som en kort ingivelse. Att verkligen göra det och inte bara tänka det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Samspråk med klok dam

  1. Kor är vackra och det är så somrigt med kohagar med kor i :)

  2. Annelie says:

    Du tar dig tid att njuta! Härligt!! Jättefina bilder på damen :-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*