En halvtimme vid Finnasand

Det är en kall morgon, runt tio grader. Första koppen kaffe är uppdrucken och vi tar bilen ner till Finnasand bara för att se solen gå upp innan vi fixar frukosten. Först ett isande kallt blått ljus över badplatsen och båthamnen men sedan är det som en stor orange glödlampa tänds när solen till sist tränger igenom molntäcket som skymt den. En ny dag börjar som sedan visar sej bli den vackraste vinterdagen på länge.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to En halvtimme vid Finnasand

 1. Linn says:

  Har nu lugnt och stilla bläddrat igenom dina senaste vinterbilder. Stannat upp och njutit av varenda en. Magiska! Jag ohhar och ahhar varje dag här hemma över vackra himlar, landskap och snöflingor. Jag älskar de mjuka pastellfärgerna och allt det vita… Ser fram emot att se dig fortsätta att dokumentera vintern :-)

  • Johanna says:

   Dessa vinterdagarna har varit magiska! Har njutit massor, och denna morgonen var en riktig höjdare :-) Tack för dina ord, de värmer! Och klart jag fortsätter dokumentera vintern, vi ses snart igen :-)
   Kram

 2. Åse says:

  Magiskt ! Så stilla och rogivande . Kram

 3. Tänk att du kan göra vintern så vacker!

  • Johanna says:

   Vet inte vad jag ska svara :-)
   Tack tack tack! Även om vintern så att säga gör jobbet själv så värmer dina ord oerhört!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*